Aanvraag Kooiker pup

Hier meer info over de aanvraag voor een kooiker pup.

We hopen dit jaar een nestje te fokken met Donna Silke fan Gepke’s Winsk

Mails die na 1 april binnen komen worden in behandeling genomen!!

De werkwijze is als volgt: na een aanvraag via een mail (info@geppyskooikerhondjes.nl) stuur ik je een vragenlijst die ingevuld retour per mail gestuurd wordt aan mij, daarna volgt er een reactie van mij. Als dit allemaal oké is volgt een kennismakingsbezoek bij mij thuis. Dit zal dan zijn als de dracht bevestigd is dmv een echo.

Als we een klik met elkaar hebben volgt definitieve plaatsing op de (reserve) wachtlijst. Omdat je van te voren niet weet hoeveel pups er geboren worden, is er nog steeds een kans dat er geen pup beschikbaar is. dit wordt zsm gecommuniceerd.

Er wordt vervolgens een groepsapp aangemaakt, en daarop houd ik iedereen op de hoogte met nieuwtjes, foto’s en tips. Daar kan ook iedereen vragen stellen en worden data’s en tijdstippen besproken voor pup bezoekjes.

Ik doe niet aan plaatst bepaling, want ik hou rekening met voorkeur reu/teef en ik kijk naar het karakter van de pup die bij het te plaatsten gezin moet passen.